Birgit og Thorvald Baggesen

Forretningen blev etableret i Tårs (Sæsing) d. 1. maj 1988 af Birgit Baggesen og Thorvald Baggesen (svigerinde og svoger), som overtog Tårs Begravelsesforretning og videreførte den under navnet Midtvendsyssel Begravelsesforretning. Efter to år i Sæsing udvidede de deres forretning til Hjørring til lokaler på Børsen.

1. december 1992 etablerede de to forretninger i Bredgade i Brønderslev, hvor man senere flyttede til egne lokaler i Østergade. I forbindelse med købet af Østergade i 1996 blev forretningens navn omdøbt til Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri.

1. januar 1994 købte de Knud Nielsens stenhuggeri på Møllevej i Hjørring, hvortil også begravelsesforretningen blev flyttet. Senere blev forretningen og stenhuggeriet flyttet til Frederikshavnsvej i Hjørring.

I december 2003 overtog de Asger Josefsens Begravelsesforretning i Brønderslev, som blev lagt ind under afdelingen i Østergade.

1. september 2006 overtog de Pandrup-Kaas Begravelsesforretning, Gørtlervej i Pandrup.

I sommeren 2008 valgte Birgit Baggesen at gå på efterløn og udtrådte af firmaet.

1. januar 2009 overtog Thorvald Baggesen Hirtshals Begravelsesforretning.

I maj 2013 havde forretningen 25 års jubilæum, hvor Thorvalds datter, Kirsten Marie Baggesen, blev medejer af firmaet og daglig leder. Kirsten Marie har arbejdet i forretningen siden 1. december 1992 i forbindelse med etableringen i Brønderslev.

1. oktober 2013 overtog vi John Krags forretning, Bindslev og Sindal Begravelsesforretning, hvor vi har etableret kontor i Nørregade i Sindal.

Baggesen Begravelsesforretning & Stenhuggeri