Hos Baggesen Begravelsesforretning betyder det alt for os, at vi kan give vores kunder en rigtig god service på trods af den svære situation.

Som specialuddannede bedemænd sætter vi en ære i at vejlede og rådgive bedst muligt om alle de praktiske forhold, der kan være i forbindelse med et dødsfald, og vi står selvfølgelig altid til rådighed, hvis der er spørgsmål vedrørende begravelse, kremation, ceremoni m.m.
Vi har fuld forståelse for, man som efterladt står i en svær tid, og vi afholder derfor samtaler både i hjemmet eller i vores afdelinger, uanset om det er weekend, aften eller helligdag.

Nedenstående er et udpluk af udtalelser, vi har modtaget fra vores kunder. Vi håber, de kan være til hjælp og inspiration.
Er der brug for uddybning, står vi altid til rådighed på tlf. +45 98901511.

Kundeudtalelser

Det var dejligt at blive taget hånd om og hjulpet stille og roligt igennem tingene med den rette blanding af god stemning og respekt for døden- og få vejledning om mulighederne uden at føle, at vi blev presset i nogen retninger.
– L. Hundevad

Der var fin information om priser og forslag til, hvad der skulle til for at skabe en god afslutning. Betjeningen var meget personlig og empatisk.
– A.D. Hansen

Bedemanden var behagelig at snakke med og virkede trøstende midt i sorgen.
– B. Meyer

Bedemanden kom hurtigt, og det var en meget behagelig samtale, hvor man ikke følte, at man blev prakket alle mulige dyre løsninger på. Dejligt, at alle regninger kunne samles i én, så der ikke var så meget at holde styr på.
– A. Olesen

Bedemanden var meget venlig, imødekommende og fagligt kompetent.
– H. Thomsen

Begravelsen var velarrangeret, og alt var klart som aftalt. Bedemanden samlede alle udgifterne til én faktura, og den totale pris blev som anslået.
– F. Larsen